Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ροζ πένες 2015-2016........!!!!


Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα πρόβες αρχίζουμε τις εμφανίσεις μας για φέτος ξεκινώντας από γνωστά για μας λημέρια τη Σέκλιζα!!!  Ανανεώσαμε όσο ποτέ το πρόγραμμα μας όσο αφορά το ρεπερτόριο αλλά και τις εκτελέσεις των τραγουδιών! Στο νέο μας πρόγραμμα για φέτος συμπεριλαμβάνονται πάρα πολλά τραγούδια φίλων όπως ο Δημήτρης Βαβλιάρας, Γιώργος Μιχαήλ , Νίκος Μάρκου , Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα  πολλά αυθεντικά ρεμπέτικα τού Μάρκου , Παπαιωάννου , Μπάτη , Χατζηχρήστου , Στράτου Παγιουμτζή , Στέλα Χασκίλ, Δελιά Ανέστο, Γιοβάν Τσαούς, , Σκαρβέλη Κώστα , Ρίτα Αμπατζή, Ρόζα Εσκενάζυ και επίσης δικά μας τραγούδια από τους  δίσκους μας σε νέες εκτελέσεις.






 Κοντά μας για φέτος και όπως όλα δείχνουν και για πολύ ακόμη θα είναι η Αθανασία Αλεξοπούλου  που με την υπέροχη φωνή της θα μας ταξιδεύει σε έντεχνους καθώς και σε ρεμπέτικους ρυθμούς!!! Στο τραγούδι και κιθάρα ο Χρήστος Κολοβός και στον τζουρά και τραγούδι ο Γιάννης Αδάμος. Οι εμφανίσεις μας θα ανακοινώνονται τουλάχιστον δέκα ημέρες πρίν.



 Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται αυτά τα τρία χρόνια και θα προσπαθήσουμε να έρθουμε όσο πιο κόντα σας γίνεται!! Καλή αντάμωση και καλό χειμώνα να έχουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου